26 september 2023

Alweer een winnaar bij Photobrandstore Heemskerk!

Heemskerk – Lucette Robertson is de maandwinnaar van een gratis camera bij Photobrandstore Heemskerk. Omdat Photobrandstore Heemskerk is aangesloten bij Ringfoto, Europa’s grootste foto-organisatie,  kun je bij aankoop gratis Goldmember worden.

Elke maand wint iemand het aankoopbedrag terug, en dit is alweer de 4e keer dat een klant van Photobrandstore Heemskerk in de prijzen valt.

Wat is Goldmember precies? “Wanneer iemand een camera of lens koopt bij ons kun je gratis Goldmember worden en profiteer je van leuke extra’s, zoals 5 jaar garantie, een jaar lang gratis foto’s afdrukken, 3 x een gratis cameracheck én kans om het aankoopbedrag van de camera terug te winnen! Daar bovenop geeft Photobrandstore ook gratis fotografie-workshops, exclusief voor onze Goldmembers om je apparatuur beter te leren kennen.”

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen