3 december 2023

 Lezing 23 april Ademgoed

Beverwijk – Op 23 april geven wij, op veler verzoek, opnieuw een lezing over ademen. Locatie Paviljoen Westerhout. De lezingen worden zeer goed bezocht, bezoekers worden daarom verzocht zich tijdig aan te melden om teleurstelling te voorkomen.

Ademen…. Je leert eten, praten, lopen, schrijven en lezen.

Over ademen wordt met geen woord gerept!

Ja, haal eens diep adem! Nog dieper dan je al die tijd al doet?

Hoogtijd om even te komen luisteren (en ervaren) wat adem met je doet. Wij weten zeker, er gaat een wereld voor je open en dat is geen gebakken lucht. Ook dit keer is het bijwonen van de lezing gratis; de boodschap vinden wij belangrijker. Voor hen die gebukt gaan onder bijvoorbeeld astma, chronische verkoudheid/verstopte neus, snurken, apneu, burn-out, stress, slapeloosheid, hyperventilatie, etc., is deze lezing een verademing.

Aanmelden: mail uw naam, aantal personen en telefoonnummer naar info@ademgoed.nl
Kijk op www. ademgoed.nl voor meer informatie.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen