24 februari 2024

Samenwerking met ESNW en Mampaey

Velsen – Woningbedrijf Velsen is verheugd te kunnen mededelen dat zij voor de komende jaren een nieuwe samenwerking zijn aangegaan met ESNW en Mampaey. Beide bedrijven zijn gespecialiseerd in het installeren, onderhouden en inspecteren van cv-installaties en zijn daarmee het nieuwe aanpreekpunt voor vragen over het onderhoud en storingen aan jouw cv-ketel. ESNW zal zich gaan focussen op alle woningen binnen regio IJmuiden terwijl Mampaey verantwoordelijk wordt voor alle bewoners van het werkgebied buiten IJmuiden.

ESNW is enthousiast en kijkt uit naar deze nieuwe samenwerking met Woningbedrijf Velsen: ‘’Wij geloven in een lange samenwerking met Woningbedrijf Velsen waarin we de bewoners van een 5.000-tal woningen adequaat kunnen helpen en zorgdragen voor een minimale uitval van de toestellen. Daarnaast hebben wij samen met installatiebedrijf Dekker de verantwoordelijkheid gekregen alle verwarmingstoestellen te vervangen. ESNW en Dekker kennen al een lange samenwerking waarin wij beide ons uiterste best zullen doen de bewoners te voorzien van een veilig en juist geïnstalleerd (duurzaam)verwarmingstoestel’’, aldus Jan Willem Algra – manager Markt en Techniek bij ESNW.

Mampaey Haarlem ziet de toekomst ook zonnig tegemoet: ‘’Wij zijn verheugd dat we met Woningbedrijf Velsen een leuke samenwerking aan zijn gegaan voor meerdere jaren waarbij wij preventief en correct onderhoud mogen uitvoeren aan de cv-installaties in ongeveer 950 woningen. Uiteraard zullen wij op de langere termijn ook samen gaan nadenken over duurzame oplossingen die passen in de strategie van Woningbedrijf Velsen’’, aldus Bas van Vessem – bedrijfsleider bij Mampaey Haarlem.

Eric Sellen, projectleider Planmatig Onderhoud bij Woningbedrijf Velsen, zegt hier het volgende over: ‘’Wij hebben weloverwogen de keuze gemaakt om met ESNW en Mampaey de samenwerking aan te gaan. Met hun kennis van de huidige markt en de ervaring binnen diverse woningcorporaties, zijn deze bedrijven ook in staat om te doen wat nodig is in de verduurzaming van het woningbezit.’’

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen