3 december 2023

De gemeente Castricum zoekt een nieuwe burgemeester en U mag mee helpen!

Castricum – De gemeente Castricum zoekt een nieuwe burgemeester. Wat voor persoon moet dit zijn volgens jou? Laat het weten door de vragenlijst op www.mijnburgemeestercastricum.nl in te vullen.

Wil je de raad liever persoonlijk iets meegeven? Dat kan ook! De raadsleden zitten voor je klaar tijdens een inloopavond in het gemeentehuis op woensdag 12 april a.s. van 19.30 uur tot 20.30 uur. Jouw input wordt gebruikt voor het opstellen van de profielschets. In de profielschets is beschreven wat voor burgemeester Castricum nodig heeft. De profielschets wordt door de gemeenteraad vastgesteld in een bijzondere raadsvergadering op donderdag 1 juni 2023.

Dit artikel is een samenwerking met onze mediapartner Omroep Castricum. Bekijk hun site via www.omroepcastricum.nl

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen