30 november 2023

Maak gehackt van de hacker!

IJmond – Maandag 17 april zendt Platform Veilig Ondernemen (PVO) Noord-Holland een nieuwe online talkshow uit van De Ondernemer Draait Door.
Dit keer live vanuit The Saint Food & Wine in de Grote Kerk van Hoorn. De Ondernemer Draait Door met presentator Frank Lammers en side-kick Josefien Hofstede brengt onderwerpen rondom het thema veilig ondernemen op een eigenwijze en enthousiaste manier in jouw organisatie. De editie van 17 april is alleen online bij te wonen via YouTube en www.deondernemerdraaitdoor.nl.

Phishing en ransomware

De talkshow “Maak gehackt van de hacker!” van 17 april draait om phishing en ransomware. Een op de vijf ondernemers heeft er volgens onderzoek jaarlijks mee te maken. Is het echt zo simpel om nooit op het linkje te klikken in een onbekend emailbericht of speelt er meer? Hoe gaan cybercriminelen nu precies te werk? Na het beluisteren van de ervaringsverhalen van de aanwezige Noord-Hollandse ondernemers, bestuurders en het Openbaar Ministerie begrijp je niet alleen meer over hoe vernuftig de cybercriminelen te werk kunnen gaan. Je weet de dag na de talkshow ook meer over welke eenvoudige stappen je kunt zetten om de cybercriminelen zoveel mogelijk voor te zijn. Voor je het weet, ben jij de cybercrimineel beter de baas. Meld je nu aan via De Ondernemer Draait Door.

De tafelgasten
• Jan Rosier, projectleider CyberVeilig Westfriesland en voorzitter Hoornse Ondernemers Compagnie
• Daan van Es, directeur De Heer & Partners
• Jan Nieuwenburg, burgemeester gemeente Hoorn
• Corien Fahner, plaatsvervangend hoofdofficier Openbaar Ministerie Noord-Holland

Dit artikel is een samenwerking met onze mediapartner OV IJmond bekijk hun website via www.ovijmond.nl

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen