1 december 2023

Zolderbrand in een woning aan de Luxemburglaan in Heemskerk

Heemskerk – In een woning aan de Luxemburglaan in Heemskerk heeft dinsdagmiddag een fikse brand gewoed. Omstreeks 14:00 uur kwamen en rook en vlammen uit het dak waarop direct de hulpdiensten werden gealarmeerd. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en schaalde al snel op naar middelbrand. De brand zat voornamelijk bij de dakkapel, waardoor het moeilijk was de brand helemaal uit te krijgen. De brandweer heeft sloopwerkzaamheden uitgevoerd waarna de brand uiteindelijk uit was. De schade op de zolder is enorm. De oorzaak van de brand is nog onbekend. Ambulancepersoneel heeft één persoon nagekeken nadat deze rook had ingeademd, maar deze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Of dit om een van de bewoners ging is eveneens niet bekend.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen