1 december 2023

Schuif aan bij de leestafel voor voorstelling ‘Ze heet Hana’

Beverwijk – Bij ‘Aan de praat, aan de leestafel’ in Wijkcentrum Prinsenhof (Beatrixlaan 2) in Beverwijk komt elke keer een ander interessant onderwerp aan bod. Senioren kunnen daarover samen praten, lezen en informatie met elkaar delen.

Schuif woensdag 12 april 2023 van 10.30 – 12.00 uur ook aan bij de leestafel. Piet Paree geeft daar dan de vertelvoorstelling ‘Ze heet Hana’, een muzikaal optreden samen met de Castricumse muzikant/zanger en schrijver Frank Edam.

Een hedendaags vluchtverhaal komt op dramatische wijze samen met een soortgelijke vertelling uit de Tweede Wereldoorlog. Na afloop gaat de pet rond voor een bijdrage in de opvang van vluchtelingen. Meedoen kost € 2,00. Daarvoor krijgt u een leuke ochtend en thee of koffie met wat lekkers. ‘Aan de praat, aan de leestafel’ wordt georganiseerd door Welzijn Beverwijk, MET Heemskerk en de Bibliotheek IJmond Noord. Luister naar verhalen van anderen en deel uw verhaal aan onze leestafels.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen