3 december 2023

Trefpunt over Alzheimer

Castricum – Op maandagavond 3 april is er in de Kenterzaal in Castricum een Alzheimer trefpunt waar u terecht kunt met al u vragen en informatie kunt uitwisselen over Alzheimer.

Als iemand dementie heeft, dan wordt het voor diegene op een bepaald moment lastig om beslissingen te nemen over geldzaken. Dit moet dan overgelaten worden aan een ander. Deze persoon moet dit natuurlijk wel juist doen en de persoon met dementie heeft daarbij bescherming nodig.

Gast spreker

Hoe gaan geldzaken en alles wat daarbij komt kijken bij mensen met dementie in zijn werking? De gast spreker is Cora Zalm, bewindvoerder en mentor van beroep. Aan de orde komen zaken als bewindvoering en mentorschap en ook zal er uitleg worden gegeven over het machtigen van iemand in een levenstestament of met een notariële volmacht.

Goede informatie

Het belooft een uitermate interessante avond te worden, die niet gemist mag worden. Bezoekers krijgen goede informatie van een deskundige en van mensen die uit eigen ervaring spreken. Er is ruimte om eigen ervaringen uit te wisselen en er kunnen vragen worden gesteld, ook over andere onderwerpen. Ook is er een informatietafel ingericht.

Locatie

De bijeenkomst is op maandagavond 3 april in de Kenterzaal van Geesterhage, Geesterduinweg 3, 1902 CB Castricum. De toegang is gratis. De inloop is vanaf 19:00 uur. Het programma start om 19:30 uur. Iedereen is welkom en vooraf aanmelden is niet nodig.

Dit artikel is afkomstig van onze mediapartner Omroep Castricum. Bekijk de website via www.omroepcastricum.nl

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen