1 december 2023

Ongedwongen dineren met een onbekende bij de ‘Tafel van Veel’

Castricum – Ben je alleen en hou je van uit eten gaan, maar houdt het alleen gaan je tegen? Heb je zin om mensen te ontmoeten? Gewoon gezellig een hapje eten en bijkletsen? Of wil iemand meenemen die ook van uit eten gaan houdt? Dat kan allemaal en het is elke keer leuk en sfeervol. En lekker natuurlijk!

Vanaf woensdag 5 april organiseert Welzijn Castricum samen met De Oude Keuken en Steakhouse Bij de Buurvrouw de ‘Tafel van Veel’. Dus heb je zin in een leuke lunch of een ongedwongen avondje uit? Elke eerste en derde woensdag van de maand is er een tafel vrij.

Ongedwongen

Onder leiding van een gastvrouw of heer, schuif je ongedwongen aan. De nadruk ligt op ontmoeten in combinatie met geanimeerd en lekker eten. Een leuk avondje uit kan bij ‘Steakhouse Bij de Buurvrouw’, Mient 1, Castricum. De aanvang is om 17.00 uur. De kosten van het diner zijn € 15,= exclusief drankjes. Je kunt kiezen voor vlees, vis of vegetarisch. Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 16.00 uur via 0251 – 23 55 79. 

’s avonds

Ga je liever niet meer ’s avonds op pad, dan kan je ook gaan lunchen bij ‘De Oude Keuken’ op het Landgoed van Duin & Bosch, Parklaan 117, Castricum. De aanvang is 12.30 uur. De kosten voor de lunch zijn € 10,= exclusief drankjes. Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 11.30 uur via 0251 – 65 19 49. 

Dit artikel is een samenwerking met onze mediapartner Omroep Castricum. Bekijk hun website via www.omroepcastricum.nl/nieuws/castricum

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen