30 november 2023

Enthousiaste vrijwilligers gezocht voor spelletjesavonden

Castricum – Het team, dat spelletjesavonden voor mensen met een beperking’ organiseert, is op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger.

Het gaat om één dinsdagavond, van 19.00 tot 21.00 uur in de drie weken in gebouw ‘De Landbouw’ in Castricum. Je werkt in team van in totaal drie begeleiders. Je begeleidt een klein groepje deelnemers, die met veel plezier, onder meer spelletjes spelen als Keezen, Rummikub, UNO en sjoelen.

Hartverwarmend

De organisatie is in handen van Welzijn Castricum en SIG, een professionele organisatie voor mensen met een beperking in Midden- en Zuid-Kennemerland. Er wordt zo een fijne tijdbesteding geboden, die veel voldoening geeft. De reacties van de deelnemers zijn hartverwarmend. Er wordt uitgekeken naar iemand die:

· affiniteit heeft met mensen met een beperking
· oog heeft voor de individuele deelnemer
· houdt van een goede groepssfeer

De teamleden maken samen het rooster en wisselen elkaar af en vervangen elkaar soms en tijdens vakanties. In juli en augustus is er een zomerstop.

Meer informatie

Solliciteren? Bel Vrijwilligers Informatie Punt Castricum: 0251-65 65 62 of mail: vip@welzijncastricum.nl. Voor meer informatie mail je naar Nina Meijers: n.meijers@welzijncastricum.nl of bel 0251 – 65 65 62.

Meer vrijwilligersvacatures vind je op: www.vrijwilligerswerkcastricum.nl

Dit artikel is een samenwerking met onze mediapartner Omroep Castricum. Bekijk de website via www.omroepcastricum.nl

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen