24 februari 2024

Nieuwbouw appartement aan de Grebbestraat

Beverwijk – Aan de Grebbestraat is Woonopmaat in samenwerking met Orion begonnen met het bouwen van een nieuw appartementen complex.

Het appartementen complex wordt gebouwd voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking en/of NAH (niet-aangeboren hersenletsel.)

Stoere uitstraling

Het pand is in samenwerking met Woonopmaat en Orion ontwikkeld en ontworpen door AG NOVA. In het nieuwe complex komen 30 appartementen en vijf studio’s, verdeeld over drie woonlagen. Het gebouw krijgt aan de buitenkant een industriële en stoere uitstraling die refereert aan Beverwijk als industriestad. Alle appartementen zullen een balkon of terras krijgen en ook komt er een gemeenschappelijke tuin.

Oplevering

De eerste paal werd in november 2021 geslagen en en is het pand in aanbouw. De huurovereenkomst werd in juni 2022 getekend door Odion en Woonopmaat. Het is de bedoeling dat het pand eind 2e kwartaal/begin 3e kwartaal 2023 opgeleverd zal worden.

Afbeelding: Hans Blomvliet
GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen