3 december 2023

Kattenoppas aan huis

Heemskerk – Natasja Hekman is vanaf jongs af aan al dol op katten. Niet gek dat ze inmiddels al meer dan tien jaar werkt als dierenartsassistente bij Anicura Beverwijk. Naast haar werk als dierenartsassistente is ze ook een paar dagen in de week werkzaam als kattenoppas, met haar eigen bedrijf ‘Katten-service’.

Je bent een aantal dagen weg op vakantie of wilt een avondje uiteten, maar jouw trouwe viervoeter heeft diabetes en moet zijn medicatie krijgen. Geen stress want hier komt Natasja met haar bedrijf de kattenservice to the rescue. ” Ik kan langskomen voor het toedienen van alle soorten medicatie, maximaal twee keer per dag.” Natasja heeft al meer dan tien jaar ervaring als dierenassistente, dus voor het toedienen van medicatie is jouw kat in goede handen.

Oppas

Als Natasja komt oppassen verzorgt ze natuurlijk jouw kat, geeft ze hem of haar zijn natje en droogje, én daarnaast knuffelt ze ook even jouw trouwe viervoeter. ” Ook zet ik vaak de televisie of radio even voor de kat aan, omdat je toch wel merkt als een kat bepaalde geluiden een tijd niet heeft gehoord dat ze wat minder sociaal worden. Soms stofzuig ik ook even en ik zorg natuurlijk dat de kat aandacht krijgt. Soms zet ik ook nog even de bakken van de klant aan de weg.”

Tinus

Alle katten zijn Natasja erg bijgebleven, maar eentje is haar toch wel het allermeeste bijgebleven, namelijk Tinus. ” Tinus, de kat waarop ik paste, hij lijdt aan een darmhernia. De eigenaren vonden het heel moeilijk om Tinus thuis achter te laten, maar ze durfde het met mij wel aan, ” aldus Natasja Hekman.

Neem voor meer informatie vooral een kijkje op de website van Natasja via katten-service.nl

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen