26 september 2023

Varken brengt bezoek aan straatrommelmarkt Sint-Aagtendorp Beverwijk

Beverwijk – Afgelopen zondag 19 maart was er een rommelmarkt in Sint-Aagtendorp in Beverwijk georganiseerd door buurtmoeder Ans van den Elzen.

In de Thomas Wijckstraat, Willem Passtoorsstraat en omliggende straten mocht je een kleedje met spullen neerleggen. De straatrommelmarkt werd gehouden door moeder van de buurt: Ans van den Elzen. ” De straatrommelmarkt werd niet heel druk bezocht ”, aldus van den Elzen op haar Facebook. Ondanks dat het vrij rustig was gebeurde er toch een hoop, zo was er een hele speciale bezoeker, namelijk een varken! De straatrommelmarkt vindt drie maanden lang op de eerste zondag van de maand plaats.

Afbeelding: Hans Blomvliet

Afbeelding: Hans Blomvliet
Bezoekers van de straatrommelmarkt – Hans Blomvliet
GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen