12 april 2024

Feest in de Bibliotheek mee met Kikker!

IJmond – Hoera! Van maandag 20 tot en met woensdag 29 maart vieren we de Kikkertiendaagse! Dit jaar is die extra feestelijk, want 100 jaar geleden werd schrijver/tekenaar Max Velthuijs geboren. Het thema is dus ook: Feest met Kikker!

Bij en feestje hoort natuurlijk taart! En Varkentje kan heerlijke appeltaart maken. Die delen we graag met jou (0 tot 4 jaar) en je (groot)ouder(s). Kom dus tijdens ons voorleeshalfuurtje naar de Bibliotheek en geniet dan meteen van een heerlijk stukje taart van een bekende Beverwijkse patisserie.

Feest!

Dinsdag 21 maart van 11.00 – 11.30 uur in Beverwijk (Kerkplein). En woensdag 22 maart van 11.00 – 11.30 uur in Heemskerk (bij het gemeentehuis). We lezen dan voor
uit Kikker. Extra leuk, want met behulp van een vertelkastje met grote tekeningen. Zo kan iedereen het ook nog eens heel goed zien. De Bibliotheek is dan mooi versierd met posters, vlaggetjes en er liggen gratis kleurplaten van Kikker en zijn vriendjes. Voor de ouders ligt het recept van Varkentjes- appeltaart klaar, zodat jullie daarvan het hele jaar kunnen genieten. Want het is het hele jaar Kikkerjaar!

Toegang gratis. Aanmelden hoeft niet.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen