3 december 2023

NIEUW in Heemskerk: een lotgenotengespreksgroep voor mensen met kanker(of hebben gehad), hun naasten, of nabestaanden

Heemskerk – Een belangrijk doel van Inloophuis Kennemerland (Centrum voor Leven met en na kanker) is dat je andere mensen in dezelfde situatie ontmoet.

Het met elkaar kunnen delen, herkenning en erkenning van elkaars situatie kan veel ruimte geven. De lotgenotengroepen zijn hiervoor een mooi voorbeeld en hebben iedere maand een ander thema wat wordt begeleid door ervaren gespreksleidsters.

Lotgenoten groep
De lotgenoten groep in Heemskerk is iedere eerste woensdag van de maand om 10.30
uur. Woensdag 5 april is het thema: Ontmoeten/ Ont-Moeten. Er zijn andere thema’s op woensdag 3 mei, 7 juni, 5 juli en 2 augustus. Gasten kunnen ook zelf thema’s in te brengen. De bijeenkomsten zijn gratis en duren tot 12.00 uur. Het is wel fijn als je je vooraf aanmeld. Dat kan door te mailen naar info@inloophuiskennemerland.nl , te appen naar coördinator Barbara (06-18745795) of in het Inloophuis zelf.

Locatie
De locatie in Heemskerk is: Buurtcentrum het Spectrum, Lauraplein 1a. We zijn daar
iedere woensdag open van 09.30 – 16.30 uur. NB: de lotgenotengroep in Santpoort Noord is iedere eerste vrijdagochtend van de maand en de lotgenotengroep in Haarlem Schalkwijk is iedere eerste donderdagmiddag van de maand.


Volg het inloophuis op Facebook of kijk op hun website: www.inloophuiskennemerland.nl

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen