1 december 2023

Voormalige locatie tankstation BP klaar voor nieuwbouw

Heemskerk – Bij de Heemspoort, de voormalige locatie van het BP tankstation in Heemskerk, is de grond helemaal kaal en klaar voor de bouw van een nieuw appartementen complex.

” De gemeente Heemskerk is eigenaar van de locatie van het vroegere BP-tankstation aan De Baandert. Vanwege de grote vraag naar woningen, de schaarse woningbouwlocaties en de veranderingen in de autobranche (steeds meer elektrische auto’s), heeft de gemeente de huur opgezegd. Het tankstation is begin januari 2023 gesloopt. Er loopt een aanbestedingsprocedure voor een ontwikkelaar die het complex gaat ontwikkelen waarbij participatie met belanghebbenden (omwonenden en woningzoekenden) onderdeel van het ontwikkelproces is”, laat de gemeente Heemskerk weten op hun website.

Afbeelding: Het tankstation voor de sloop – Hans Blomvliet
Afbeelding: tijdens de sloop – Hans Blomvliet
Afbeelding: De grond van het voormalig tankstation nu – Hans Blomvliet
GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen