12 april 2024

Pluk de Dag in Bakkum

Castricum – 10, 11 en 12 maart is de expositie ‘Seize the Day’ te beleven bij Open Atelier Marina & Sabrina aan de van Oldenbarneveldweg 32 in Bakkum.

Met ‘seize the day’, ‘pluk de dag’ of ‘carpe diem’ diept kunstenaarsduo Sabrina Tacci en Marina Pronk het thema ‘What if…’ verder uit. Wat als we alles uit elke dag halen? Wat als uitstel of afstel tot het verleden behoort en we van elke dag een feestje maken?

‘Gipsy Queen’

De mysterieuze ‘Gipsy Queen’ van schilderes Sabrina Tacci heeft een prominente rol in deze expositie. Met acryl op doek schilderde Sabrina deze schoonheid die haar avonturen sensueel, wild en zonder reserves tegemoet treedt. In een feest van licht en schaduw danst zij haar magische reis tegemoet.

Live muziek

‘Pluk de dag’ is ook het motto van de zangeressen Edith Slop en Cindy Korsse: “Zingen is heerlijk en dat laten we graag horen!” Begeleid door gastgitarist Gerard Vester komen bekende en onbekende liedjes om naar te luisteren, mee te zingen of om heerlijk bij te mijmeren, voorbij.

Het live optreden is op zondag 12 maart verdeeld over 2 sets waarvan de eerste om 15 u en de tweede om 16 u start. Atelier Marina & Sabrina is elke vrijdag en elk 2e weekend van de maand van 13 tot 18 u open. De toegang, een natje en een droogje zijn gratis. Een vrijwillige bijdrage voor de muziek wordt bijzonder gewaardeerd.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen