1 december 2023

Gratis algemeen advies over de Belastingaangifte 2022

Beverwijk – De belastingaangifte komt er weer aan! Voor veel mensen toch een lastig klusje. Heb jij de aangiftebrief van de belasting ook al ontvangen? Dan moet je vóór vrijdag 14 juli 2023 belastingaangifte doen.

Misschien zie je ertegen op? Maandag 27 maart geven twee sociaal juristen
van Socius Beverwijk van 14.00 tot 15.00 uur in de Bibliotheek aan het Kerkplein in Beverwijk gratis algemeen advies over de Belastingaangifte 2022. In een duidelijke presentatie laten zij je zien hoe je een eenvoudige belastingaangifte invult. Zo ben je straks beter voorbereid als je jouw aangifte moet invullen.

Ze gaan niet in op individuele aangiftes. Wel gaan ze dieper in op teruggave van de zorgkosten. Wil je de presentatie ook bijwonen? Meld je dan gratis aan bij de klantenservice in de bibliotheek (ma. t/m vr. van 13.00 – 17.00 uur, za. van 11.00 – 16.00 uur of dan via 0251 – 228591) of via https://www.bibliotheekijmondnoord.nl/advies-belastingaangifte. Kun je er niet bij zijn? Haal dan de handige gratis folder ‘Persoonlijke hulp nodig bij uw belastingzaken?’ bij het informatiebureau in de Bibliotheek.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen