1 december 2023

Sacha Bronwasser bij LAAN

Castricum – Op dinsdag 14 maart om 20:00 uur zal de Castricumse auteur Sacha Bronwasser worden geïnterviewd door Harold de Croon, Uitgever Ned. Fictie Ambo | Anthos uitgevers, bij kantoorboekhandel Laan in Castricum over haar nieuwe roman Luister. Aansluitend zal zij signeren. De lezing wordt u gratis aangeboden in verband met de Boekenweek en de Boekproeverij is ook open.

Over Sacha Bronwasser

Sacha Bronwasser is schrijver, spreker, kunsthistoricus en curator, in wisselende volgorde. Ze debuteerde in oktober 2019 met het veelgeprezen Niets is gelogen. Korte erhalen van haar hand verschijnen onder meer op het tweemaandelijks kunstplatform Mister Motley en in de theaterreeks Uitgelezen Verhalen.

Over Luister

Onweerstaanbaar beschrijft Sacha Bronwasser het Parijse leven in een roman die tot nadenken stemt. Bronwasser wekt Parijs tot leven in deze sterke roman over een au pair. Soepel en trefzeker voert ze de spanning op. – 5 sterren, de Volkskrant. Luister, de tweede roman van Sacha Bronwasser, neemt de lezer mee naar het Parijs van de jaren tachtig en nu, in een zinsbegoochelende zoektocht naar identiteit, vriendschap en schuld.

Over de Boekenweek

De Boekenweek in 2023 vindt plaats van zaterdag 11 maart tot en met zondag 19 maart 2023. Lize Spit en Raoul de Jong zijn de Boekenweekauteurs van 2023! Lize Spit schrijft het Boekenweekgeschenk en Raoul de Jong schrijft het Boekenweekessay. Het thema van de Boekenweek 2023 is ‘Ik ben alles’, waarmee we de pluriformiteit van onze identiteit, een bijzonder actueel thema. Want hoewel de zoektocht naar wie je bent van alle tijden is, voelt die in de huidige tijdgeest dwingender, complexer en spannender dan ooit.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen