12 april 2024

TV programma IJmond Business krijgt vervolg

IJmond – OV IJmond is vorig jaar, in samenwerking met IJmond Nieuws, gestart met het online en lokale TV programma ‘IJmond Business’. Na een positieve evaluatie is besloten dit jaar een vervolg te geven aan het programma.

Twaalf deelnemers van de ondernemersvereniging zijn in 2022 door Brigitte Schiering geïnterviewd. Er wordt positief gereageerd op het programma, zowel door de gasten als door de kijkers. Gasten vinden het leuk om hun verhaal achter het bedrijf te vertellen en om te praten over kansen en uitdagingen in de IJmond. Velen van hen hebben de video op hun eigen online kanalen, zoals de website, gezet.

Het geeft tenslotte een mooi inkijkje achter de schermen. Reden genoeg om met het concept door te pakken in 2023. Vrijdag 10 februari waren de eerste opnames van dit jaar. Eind februari wordt het eerste gesprek gepubliceerd, een week later het tweede en zo verder.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen