1 december 2023

Masterclass Smart Maintenance met STAP-subsidie

IJmond – Bij het Nova College kun je nu ook scholing volgen met STAP-subsidie, waaronder de Masterclass Smart Maintenance.

De Nederlandse maakindustrie ontwikkelt zich razendsnel naar een intelligente variant: smart industry. Dat betekent dat apparaten, productiemiddelen en organisaties via uitwisseling van data met elkaar samenwerken. Smart industry kan niet zonder smart maintenance. Door data uit installaties slim te gebruiken, kun je foutmeldingen voorspellen en onderhoud op het juiste moment uitvoeren. Op die manier kunnen bedrijven de uptime van installaties verhogen en daarmee veel kosten en energie besparen.

Ben jij een onderhoudstechnicus en minimaal in het bezit van een technische opleiding op mbo-4 niveau? En wil je worden klaargestoomd voor de toekomst? Dan is de masterclass Smart Maintenance iets voor jou. Met een certificaat op zak verbeter je het onderhoudsniveau en worden productieprocessen efficiënter en duurzamer. Daarmee ben jij een waardevol teamlid binnen jouw organisatie.

De Masterclass vindt plaats op 4 april van 15.00 – 21.30 uur.

Voor meer informatie en aanmelden: Masterclass Smart Maintenance (novacollege.nl)

https://ovijmond.nl/

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen