3 december 2023

Jaarlijkse kledingactie St.Caecilia

Heemskerk – Ook dit jaar organiseert muziekvereniging St. Caecilia Heemskerk een jaarlijkse kledingactie.

Alle soorten boven- en onderkleding, schoenen, tassen, riemen, hoeden/petten, textiel en beddengoed (geen kussens, geen pluche knuffels, gordijnen en vitrage.) maar wel lakens, slopen en dekbedhoezen etc. zijn welkom.

De spullen mogen worden gebracht naar het repetitielokaal aan de Maerten van Heemskerckstraat 41A in Heemskerk (achter de Baptistenkerk) op de vrijdagavonden 31 maart en 7 april van 19.00 tot 20.00 uur. Vanaf 20 maart kunnen de goederen ook bij u worden opgehaald. U kunt voor het maken van een afspraak bellen met telefoonnummer 0251-240061 / 06-83458209. Vanaf heden kunt u de kleding etc. ook brengen naar het adres Bonckenburchstraat 30 in Heemskerk en bij de voordeur zetten.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen