24 februari 2024

Truus Quax exposeert in Kringloopwinkel De Groene Ezel

Heemskerk – Vanaf donderdag 2 maart a.s. exposeert Truus Quax haar werk in KringloopwinkelHeemskerk De Groene Ezel.


Toen Truus Quax op haar 60e stopte met werken, beschikte zij ineens over veel extra vrije tijd en ging zij op zoek naar een nieuwe hobby. Deze vond zij nadat zij van een vriendin doeken, kwasten en verf heeft gekregen met de mededeling dat de vriendin er alle
vertrouwen in had dat Truus hier wel raad mee wist. Truus wist hier zeker wel raad mee en met dit cadeau heeft zij haar nieuwe hobby gevonden. Ze heeft een heel originele manier van werken.

Eerst kleurt zij een doek in en vervolgens versiert zij het met bloemen, dierfiguurtjes of wat zij er maar bij vindt passen. Door deze manier van werken creëert zij unieke en aparte kunstwerken. Haar werk verkoopt zij inmiddels ook op beurzen en markten en heeft al enkele exposities gehouden. Truus vindt het heerlijk om creatief bezig te zijn en wordt er blij van als zij zich helemaal in haar kunst kan uitleven en daarbij haar eigen stijl weet te ontwikkelen. Het werk van Truus Quax is vanaf 2 maart te zien tijdens de openingstijden van de winkel. Woont u in de IJmond en wilt u ook eens exposeren bij Kringloopwinkel De Groene Ezel, dan kunt u dit via de mail doorgeven op info@kringloopwinkelheemskerk.nl.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen