12 april 2024

IJmond werkt aan een circulaire economie

IJmond – GreenBiz IJmond en OV IJmond doen mee met de landelijke Week van de Circulaire Economie. Met drie lunchbijeenkomsten informeren we ondernemers over de circulaire mogelijkheden binnen het bedrijf.

We delen mooie voorbeelden en vertellen over de subsidies die ondernemers kunnen benutten. Gezamenlijk reststromen op een bedrijventerrein inzamelen levert vele voordelen op: betere scheiding van stromen, minder transportbewegingen, minder ruimte gebruik door diverse bakken en goed zicht krijgen op nieuwe toepassingen. Dit doen we al op de Trompet in Heemskerk voor folies en papier en karton. We hopen deze pilot te laten groeien naar en echte hub voor nog meer stromen. We vertellen u over het proces naar een hub toe en over de ervaringen van deelnemers en de organisatie.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen