3 december 2023

Buiten gewoon zaken doen met de Heemskerkse Business Club

Heemskerk – 2 minuten van de A9, in het hart van Kennemerland. Het winterzonnetje schijnt; het belooft een mooie dag te worden.

Wij zijn op de Heemskerkse golfclub en hebben een afspraak met Rob de Visser, voorzitter van de businessclub, en Joost Bollen, commercieel manager van de Heemskerkse Golfclub.

De Heemskerkse golfclub bestaat inmiddels al 35 jaar en heeft zo’n 1200 leden. “We zijn een actieve ledenclub waar golfen op onze natuurrijke banen, samenkomen in ons clubhuis en jezelf thuis voelen erg belangrijk zijn. En tegelijkertijd zijn we een club waar de deur open staat voor gasten, voor een kopje koffie met gebak, voor evenementen én voor bedrijven”.

Regionale bedrijven

Jullie locatie, zo vlak bij de afrit aan de A9 en de ruime parkeergelegenheid, maakt het natuurlijk lekker toegankelijk. Maar wat zijn nu eigenlijk de mogelijkheden voor de bedrijven hier uit de regio? “Bedrijven willen zo nu en dan graag eens los komen uit de dagelijkse omgeving, de dagelijkse sleur. Daartoe bieden we de mogelijkheid om hier te vergaderen, in een grote of kleinere vergaderruimte, geven we golfclinics en kunnen ze hier uiteraard terecht voor een lekkere zakelijke lunch”.

De Business Club

Maar er is meer begreep ik. Rob: “Klopt, we hebben ook een Business Club. De golfsport is immers bij uitstek geschikt om op ontspannen wijze een zakelijk netwerk op te bouwen, uit te breiden en te onderhouden. We komen 7 keer per jaar bij elkaar om te lunchen, te golfen en daarna te borrelen en te dineren. Vanaf april iedere eerste woensdag van de maand”. Met circa 45 bedrijven strijden we hierbij om de IJmondiaan Cup. Oh, dat klinkt als een serieuze aangelegenheid… “Je moet er ook weer niet te zwaar aan tillen hoor. Of je nou een ervaren of beginnende golfer bent, iedereen speelt met evenveel plezier mee. Het moet wel leuk blijven. En om het extra leuk te maken, bieden we onze business Clubleden ook nog de gelegenheid om deel te nemen aan de Business Club wedstrijden op de golfbanen Houtrak en De Hoge Dijk. Alles bij elkaar opgeteld zijn dat zo’n 20 netwerkdagen.

Business Clubleden

Naast een gezellige groep ondernemers vertegenwoordigt de Heemskerkse Business Club een breed scala aan bedrijfssectoren. “Die diversiteit maakt het nou juist zo aantrekkelijk. De ene keer speel je met een aannemer, iemand uit de advocatuur of uit de metaalsector. Dit maakt netwerken veelzijdig, nuttig en interessant.”

Bekijk hier wie er op dit moment lid zijn van de Heemskerkse Golfclub en met wie je zou kunnen netwerken. Leden Business Club

Ben je ondernemer, heb je affiniteit met golf, wissel je werk graag af met ontspanning én wil je andere ondernemers uit de omgeving ontmoeten? Dan is het businesslidmaatschap van de Heemskerkse mogelijk wat voor jou.

Wat kost dat nou eigenlijk?

“We houden het graag betaalbaar. De totale kosten voor deelname aan de Business Club zijn zeer aantrekkelijk gehouden om een zo groot mogelijk netwerk te bereiken: €950,- excl. btw per jaar. Leden van de Heemskerkse Golfclub betalen jaarlijks €620,- excl. btw”.

Meer lezen: www.ijmondiaan.nl

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen