3 december 2023

Viering 1-jarig bestaan Sluis 751

Velsen – Op donderdag 23 februari 2023 vieren we het 1-jarig bestaan van het multifunctionele centrum Sluis 751. Dit doen we samen met partners, omwonenden en wethouder Marianne Steijn.

Tijdens het feestelijke moment is iedereen welkom om een kijkje tenemen achter de schermen en kennis te maken met de partijen die werken binnen Sluis. Ook wordt er teruggeblikt op het eerste jaar en kijken we vooruit onder het genot van livemuziek. Graag nodigen wij u uit om bij de viering aanwezig te zijn.


Sluis 751 Al een jaar lang is Sluis een open, toegankelijke en gastvrije locatie. Een plek waar inwoners van jong tot oud met vragen over zorg en welzijn terecht kunnen. Ook is er dagbesteding voor inwoners die een beroep doen of hebben gedaan op de geestelijke gezondheidszorg. Voor inwoners zonder directe hulpvraag is er een horecadeel. Daar kan men genieten van lokale producten. Ruimte voor ontmoeting staat centraal.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen