3 december 2023

De Groep, positief gezond

Velsen – In maart starten Socius en het Sociaal Wijkteam een nieuwe groep over positieve gezondheid. Iedereen die wil werken aan gezond zijn en blijven is welkom bij De Groep.

Gezondheid is niet alleen de afwezigheid van ziekte maar vooral ook het bevorderen van persoonlijk welzijn. En daar gaan we samen met uitdagende werkvormen mee aan de slag. We verkennen vragen zoals: “Waaraan merk je eigenlijk dat je gezond bent?” of “Beïnvloeden gezondheid en geluk elkaar?” en “Hoe kom je er weer bovenop?” 

Gezondheid is zoveel meer dan niet lichamelijk ziek zijn. Of ik me gezond voel of niet heeft vaak te maken met thema’s zoals zingeving, contact met anderen hebben, meedoen in de maatschappij en mentaal welzijn.

In de groep gaan we samen op zoek naar wat ons gezond maakt en houdt te versterken om samen te ontdekken dat gezondheid aanstekelijk is.

Meer weten of aanmelden?

Contact@swtvelsen.nl of 0888876970

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen