12 april 2024

28 maart: lezing Michael van Leijen over het boek ‘had ik dit maar eerder geweten’

Heemskerk – Het ‘had ik dit maar eerder geweten’ boek over ambities is een must-read voor iedereen die (meer) wil met zijn of haar ambitie!

In dit boek word je op eenvoudige wijze meegenomen in de wereld van ambitie. Het beschrijft twaalf ambitieversnellers en vertaalt deze naar concrete tips die je gelijk in de praktijk kunt brengen. Hierdoor kom je snel tot de kern en kan je direct aan de slag.

Lezing
Op 28 maart a.s. komt Michael een lezing geven over zijn boek op Chateau
Marquette te Heemskerk. Het boek is geschreven voor iedereen die op de een of andere manier bezig is met persoonlijke ontwikkeling. Of het nu gaat om je eigen persoonlijke ontwikkeling, of anderen daarbij helpt als trainer, coach of HR-professional, of je nu exact weet waar je naartoe wil of nog geen flauw idee hebt: in alle gevallen vind je in dit boek
inspiratie en actie. Het boek leert je hoe jij je ambities bepaalt, behaalt en versnelt. Naast de theorie en tips vertellen twaalf BN’ers over hun weg naar succes en hoe zij omgaan methun ambitie. Het ‘had ik dit maar eerder geweten’ boek over ambities is een must-
read voor iedereen die (meer) wil met zijn of haar ambitie.

Veelgevraagd spreker

Michael is een veelgevraagd spreker over zijn boek, of over de thema’s (persoonlijk)
leiderschap, high performance culture en teamverbetering. Hij doet dit op praktische, nuchtere en vooral humoristische wijze. Hij zorgt ervoor dat zijn publiek altijd naar huis gaat met zowel een goed gevoel en nieuwe opgedane inzichten, als met een voorgenomen actie. Want kennis is nog geen macht, maar toegepaste kennis wel!


De toegang tot de lezing is € 15,00 euro, inclusief ontvangst met koffie of thee.
Kaarten zijn verkrijgbaar via YourTicketprovider en de website van landgoed
Marquette. Aanvang 20:00 uur, inloop vanaf 19:30 uur. Locatie: Chateau
Marquette, Marquettelaan 34 Heemskerk.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen