12 april 2024

The Simon & Garfunkel Story

Het verhaal én alle liedjes in één show

IJmond – De show vertelt het fascinerende verhaal van twee jonge jongens uit Queens, New York, die ’s werelds meest succesvolle muzikale duo aller tijden werden. Een trip langs alle songs en verhalen die hen vormden, de dramatische breuk en hun afzonderlijke solocarrières.
Paul Simon en Art Garfunkel begonnen bescheiden, in de jaren 50, als het rock ‘n roll-duo Tom & Jerry. In de jaren 60 kwamen de grote successen. The Simon & Garfunkel Story gaat langs alle songs en verhalen die hen vormden, de dramatische breuk en hun afzonderlijke solocarrières. Natuurlijk komen alle hits live voorbij: ‘Mrs. Robinson’, ‘Bridge Over Troubled Water’, ‘Homeward Bound’, ‘Scarborough Fair’, ‘The Boxer’, ‘The Sound Of Silence’ en nog veel meer! De show eindigt met een prachtig eerbetoon aan het legendarische ‘Central Park
reünieconcert’ uit 1981. De show biedt een ervaren cast, originele filmbeelden en foto’s voor een ontroerende en krachtige muzikale reis. De regie is in handen van acteur Dean Elliott, die eerder de hoofdrol in de met een Olivier Award genomineerde West End musical The Buddy Holly Story vertolkte.
Kaarten vanaf € 25,50 op zaterdag 18 februari om 20.15 uur zijn te reserveren via
www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen