1 december 2023

Hulpdiensten groots uitgerukt voor fiets te water in Heemskerk

Heemskerk – De hulpdiensten zijn maandagochtend groots uitgerukt voor een melding van een persoon te water aan de Noordermaatweg in Heemskerk.

Omstreeks 06:55 uur zag een voorbijganger lampjes in de sloot liggen. Hij kwam er al snel achter dat dit een fiets was en alarmeerde de hulpdiensten. Die kwamen met spoed ter plaatse. De brandweer heeft de fiets uit het water gehaald en kwam er toen achter dat deze op slot stond. Duikers van de brandweer hebben hierna uit voorzorg nog even een zoekslag in het water gemaakt, maar er werd niemand aangetroffen. Even later bevestigde de politie dat de fiets stond geregistreerd als gestolen. De politie nam de fiets mee naar het bureau. De rest van de hulpdiensten konden niet veel later terugkeren.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen