26 september 2023

Fotograaf Jacco Tuijn (1967) exposeert zijn foto’s tot 3 maart 2023 in Heliomare

Wijk aan Zee – Jacco is bekend van zijn fotopagina’s in Nieuwsblad de Kennemer: ‘Jacco wandelt meestal, fietst soms en vaart af en toe langs mooie plekken en evenementen in zijn omgeving en maakt foto’s.’ 

Jacco exposeerde al eerder bij Kringloopwinkel ‘de groene Ezel’, bij Gezondheidscentrum Broekpolder en bij Verpleeghuis Meerstate (allen Heemskerk) en 2 keer bij ‘Art Wildrijk’ in Sint Maartensvlotbrug. 

Uit de brochure van Art Wildrijk: ‘Jacco Tuijn (Heemskerk, 1967) staat aan het begin van een carrière als fotograaf. Jacco observeert scherp en heeft oog voor detail. Hij laat zich inspireren door het alledaagse en legt datgene dat hij ziet treffend vast. Jacco reist graag en tijdens deze reizen is hij altijd op zoek naar onderwerpen voor zijn foto’s.’

Jacco werd onlangs gekozen tot ‘Dorpsfotograaf van Heemskerk’.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen