12 april 2024

Naar het concertgebouw met de bus

CASTRICUM – Hou je van klassieke muziek? Vind je het fijn om van concerten te genieten in het Concertgebouw in Amsterdam? Zie je er tegenop om alleen te gaan of om zelf naar Amsterdam te reizen? Dan heeft het Uitbureau Castricum (UBC) de oplossing: de “concertbus”, die rijdt voor deelnemers aan de – door het UBC geselecteerde – concertseries.

Deze bus brengt je comfortabel naar het Concertgebouw, zet je daar voor de deur af en haalt je daar, na afloop van het concert, ook weer op en brengt je terug. Je stapt op in Castricum – er zijn zeven opstapplaatsen – óf op het stationsplein van Uitgeest – dus er is altijd wel één opstapplaats bij jou in de buurt. Deze bus rijdt voor jong en oud.

Binnenkort is er wederom keuze uit een tweetal series van het Concertgebouw voor het seizoen 2023-2024. Je beslist zelf welke serie je wilt bijwonen en op welke rang je wilt zitten. De kaarten voor deze concertseries krijg je rechtstreeks van het Concertgebouw toegestuurd. UBC verzorgt het busvervoer. De kosten van dit busvervoer zijn ongeveer € 16,00 per concert en worden per seizoen berekend, afhankelijk van het aantal deelnemers. Daarnaast brengt het UBC je per seizoen € 5,- administratiekosten in rekening.

Wil je in aanmerking komen om de informatie over de gekozen series te ontvangen of heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen met:
Angelie Graumans, 0251-826 466 of amg.graumans@ziggo.nl
Margreet de Haas, 0251-311 672 of margreetdehaas@hotmail.com
Uitbureau Castricum ubcastricum@ziggo.nl

Ook op de website is informatie te vinden: www.uitbureaucastricum.nl.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen