1 december 2023

Maus Granaat presenteert ‘Bekijk ’t maar’ met Jacques Klöters

IJmond – Jacques Klöters (1946) is maker en presentator van radio- en televisieprogramma’s voor de Nederlandse Publieke Omroep, zoals het populaire zondagochtend-radioprogramma De Sandwich.

Hij is de samensteller van veelgeprezen bloemlezingen waaronder Omdat ik zoveel van je hou, Ik zou je het liefste in een doosje willen doen en Zo de ouden zongen. Ook zijn biografie over Toon Hermans werd in 2010 met veel lof ontvangen. In 2016 verscheen Voorwaarts leven, achterwaarts begrijpen, de voorganger van Ik moest vanmorgen denken. Voor zijn documentaireserie Door de nacht klinkt een lied over het amusement tijdens de Tweede Wereldoorlog kreeg hij in 1985 de Zilveren Reissmicrofoon.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Meest gelezen